marți, 9 august 2016

Eveniment pentru pasionatii de social media - Webstock

Pana acum v-am obisnuit cu informatii despre educatia timpurie a copiilor si cum o putem face sa fie distractiva. De data aceasta a venit timpul adultilor pasionati de social media.
Pentru ei, dar si pentru cei care sunt la inceput de drum in descoperirea tainelor marketing-ului online, urmeaza sa aiba loc pe data de 30 Septembrie un eveniment organizat de Evensys in parteneriat cu Vodafone. Webstock este de acum un eveniment cu traditie, avand in vedere ca este la a noua editie consecutiva.

Webstock vine cu informatii de ultima ora, dar si cu experientele impartasite de cei mai activi membrii ai comunitatii online.  Esti interesat de social media? Vrei sa fii la curent cu ultimele tendinte si trenduri? Aceasta sete de informatii poate fi potolita in cadrul acestui eveniment.

Eu il astept cu nerabdare si sunt sigura ca pe langa toate informatiile de ultima ora pe care le voi gasi acolo, ma voi incarca si cu un plus de inspiratie. Ma incanta foarte mult si ca voi avea posibilitatea de a cunoaste experietele si strategiile aplicate de alti bloggeri ca mine, dar si de cei cu mult mai multa experienta si deja consacrati in mediul online. 

Daca esti pasionat de social media nu rata acest eveniment. Este locul in care vei gasi informatiile necesare pentru a-ti trece in agenda totul despre tehnologia de ultima ora folosita in acest domeniu, exemple de bune practici si nu numai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu