joi, 1 decembrie 2016

Simplitate - un cadou inspirat de Craciun (Concurs)

Luna Decembrie aduce cu ea parfumul Craciunului care bate la geam. Este luna preferata a copiilor, a celor mici, a celor mari, dar si a adultilor care se lasa invaluiti in mrejele acestui inceput de luna, de anotimp si sfarsit de an. Este perioada mea preferata din an, incep sa ma gandesc la anul ce se apropie cu pasi grabiti si caut cadourile perfecte pentru a ma scalda in bucuria si zambetele persoanelor iubite. 


Sursa: Anaisme
Stiu ca este o luna obositoare pentru multi si aglomerata pentru majoritatea adultilor, de aceea, vin cu un sfat care sper sa iti mai scada nivelul de stres. Fa cadouri simple care sa aduca bucurie prin mesajul transmis. Simplitatea si bunul gust nu se vor demoda niciodata si sigur vor aduce bucurie in suflete si zambete pe buze. 

Asa ca, inainte de a porni la drum in cautarea cadourilor, incearca sa te relaxezi. Cautarea cadourilor ar trebui sa fie partea cea mai placuta, chiar daca e o cautarea virtuala in mediul online sau una la pas, prin magazinele aglomerate. Si nu uita, simplitatea si mesajul transmis fac cadoul memorabil. 

Daca tocmai asta cauti, vreau sa te ajut si eu cu cateva idei. Alaturi de Ana Artissima, un om cu viziune, plin de surprize si voie buna, dam startul unui concurs care iti poate aduce un cadou unicat. Ce trebuie sa faci? Simplu. Da Like pe pagina Anaisme si spune aici pana pe 15 Decembrie, in cateva cuvinte de ce iti place aceasta perioada a anului si ce iti aduce zambetul pe buze. Eu si Ana Artissima vom analiza toate raspunsurile primite, iar cel mai inspirat raspuns va primi cadoul nostru de Craciun. Fericitul castigator va fi anuntat pe data de 17 decembrie. Succes!

Ti-a fost de ajutor acest articol? Daca consideri ca este util ii poti ajuta si pe prietenii tai sa afle de el folosind butonul Distribuie de mai jos. Multumesc!

Castigatorul concursului (17.12.2016):
Multumiri celor care au fost interesati de concursul nostru si in primul rand celor ce au participat la concurs. Raspunsurile primite au fost o adevarata inspiratie pentru noi si ne-au adus un plus de bucurie si energie. 
Asa cum a anuntat si Ana Artissima, castigatorul este Cutitaru Mariana Carmen. Felicitari!
Sursa: Anaisme


Sursa: Anaisme


Sursa: Anaisme


Sursa: Anaisme


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu